Kauno pareigūnas ne tarnybos metu sučiupo visiškai girtą vairuotoją

Pirmadienį apie 13 val., Kauno apskrities vyriausiame policijos komisariate gautas pranešimas apie tai, jog Kauno r., Garliavoje, automobiliu „Volvo“ važiuoja galimai girtas asmuo. Apie tai informavo ne tarnybos metu važiavęs Kauno apskrities VPK pareigūnas.

Kauno pareigūnas ne tarnybos metu sučiupo visiškai girtą vairuotoją.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Kauno pareigūnas ne tarnybos metu sučiupo visiškai girtą vairuotoją.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 7, 2018, 4:42 PM, atnaujinta May 7, 2018, 4:45 PM

Kaip rašoma Kauno apskrities VPK pranešime, pareigūnas, tuo metu nedirbęs ir neuniformuotas, pastebėjęs gatvėje įtartinai manevruojantį automobilį, pranešęs apie jį policijai, sekė jį iki kol vairuotojas įsuko į namo kiemą. Asmuo elgėsi agresyviai, keikė necenzūriniais žodžiais neuniformuotą pareigūną.

Atvykus policijos pareigūnams, patikrinus vairuotojo (gim. 1974 m.) blaivumą alkoholio matuokliu, nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,04 prom.

„Žmonės turi būti pilietiški ir nepakantūs neblaiviems asmenims, kurie sėda už vairo neblaivūs. Pranešdami apie tokius vairuotojus policijos pareigūnams jūs apsaugote save ir aplinkinius asmenis nuo bet kada galinčios įvykti nelaimės“, – primena gyventojams pareigūnai.

Policijos pareigūnai dėkoja pilietiškiems gyventojams už teikiamą informaciją ir primena, kad visuomet apie pastebėtus galimai daromus teisės pažeidimus informuotų bendruoju pagalbos telefonu 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.