Policija paviešino įspūdingą avarijos įrašą: kaip girtam vairuotojui kelias baigėsi

Lietuvos policija paviešino įspūdingą vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota girto vairuotojo sukelta avarija.

 Policija paviešino įspūdingą avarijos įrašą: kaip girtam vairuotojui kelias baigėsi.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
 Policija paviešino įspūdingą avarijos įrašą: kaip girtam vairuotojui kelias baigėsi.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-05-07 15:30, atnaujinta 2018-05-07 16:23

Vaizdo įrašą policija paviešino socialiniame tinkle „Facebook“.

„Tai ne kadras iš kino filmo, tai realybė – šeštadienis, 18 val. Daugailių mst. (Utenos r.) – neblaivus (2,52 prom.) vairuotojas nusprendė sutrumpinti kelią… laimei, be tragiškų pasekmių... Vyras sulaikytas. Ar privers jį susimąstyti areštinės kamera?“, - „Facebook“ parašė policija.

Vaizdo įraše matyti, kaip automobilis tiesiog įskrieja į žiedinę sankryžą ir užuot ja važiavęs, lekia tiesiai. Kadangi sankryžos viduryje yra kalniukas, automobilis net pakilo į orą. Jis sustojo tik nosimi įsirėmęs į žemę kitoje kalniuko pusėje.

Tuo tarpu Utenos apskrities VPK taip aprašo šį įvykį: šeštadienį apie 18 val., Utenos r., Daugailių miestelyje, Plento g., neblaivus (nustatytas 2,52 prom. girtumas) vyras (gim. 1962 m.) gyvenantis Zarasų r., Dusetų seniūnijoje, Užtiltės kaime, vairuodamas automobilį „Nissan Note“, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio bei sukėlė eismo įvykį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities VPK areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.