Sučiuptas telefoninis sukčius iš Šiaulių: policija kviečia atsiliepti nukentėjusiuosius

Balandžio pabaigoje, Mažeikiuose, 12 kartų teistas telefoninis sukčius, kuris apgavo 1930 m. ir 1933 m. gimusias senoles, bendros Telšių ir Šiaulių apskričių vyriausiųjų policijos komisariatų pareigūnų operacijos metu, buvo demaskuotas ir dėl Telšiuose vykdytų tokio pat pobūdžio nusikalstamų veikų. 

Sučiuptas telefoninis sukčius iš Šiaulių: policija kviečia atsiliepti nukentėjusiuosius.<br>Policijos nuotr.
Sučiuptas telefoninis sukčius iš Šiaulių: policija kviečia atsiliepti nukentėjusiuosius.<br>Policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-05-16 11:28, atnaujinta 2018-05-16 11:29

Kaip informuoja Telšių apskrities VPK, nustatyta, kad senoles apgavęs asmuo, iš jų išviliojo per 10 tūkst. eurų. Dėl padarytų nusikalstamų veikų, sulaikytam įtariamajam paskirta kardomoji priemonė – suėmimas 2 mėnesiams.

Veiklos skyriaus tyrėjams atliekant ikiteisminius tyrimus, paaiškėjo, kad sausio pabaigoje iš įkalinimo įstaigos grįžęs įtariamasis galimai susijęs ir su ketvirtuoju plėšimu, įvykdytu balandžio 21 d., apie 12.00 val., Telšiuose, Rambyno g.

Telšiškei (gimusi 1944 m.) įsileidus į butą nepažįstamą vyrą, pastarasis koridoriuje sudavė smūgius į galvos sritį, o moteriai pargriuvus, pagrobė komodoje buvusius 1 tūkst. 100 eurų bei iš piniginės ištraukė ten rastus 40 eurų.

Neatmetama galimybė, kad šis šiauliškis yra apgavęs ir daugiau aplinkinių rajonų gyventojų.

Atpažinus vaizdo kameromis užfiksuotą, į banką senolę lydintį įtariamąjį, nuo jo nukentėjusių gyventojų prašoma susisiekti su Telšių apskrities VPK pareigūnais, tel. nr. 8 698 58377 arba paskambinti bendruoju pagalbos centro tel. nr. 112.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.