Šiaulių policija sėkmingai sučiupo girtą ir ginkluotą vyrą

Vėlų gegužės 17-osios vakarą policijos pagalbos prašymas atskriejo iš Šiauliuose, Dubijos g., esančio daugiabučio. Skambino moteris, kuri pranešė, jog prieš 48 metų kaimynę smurtauja jos vyras. Incidento metu jis rankoje turėjo ginklą.

Šiaulių policija sėkmingai sučiupo girtą ir ginkluotą vyrą.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Šiaulių policija sėkmingai sučiupo girtą ir ginkluotą vyrą.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 18, 2018, 11:20 AM, atnaujinta May 18, 2018, 12:28 PM

Kaip praneša Šiaulių apskrities VPK, terorizuojama moteris iš buto paspruko ir atbėgo pas kaimynę, tačiau namuose buvo likęs mažametis vaikas.

Atvykę policijos pareigūnai siautėjusio vyro neberado, nes jis iš namų buvo pasišalinęs. Mieste dirbę ekipažai pradėjo intensyvias dingusiojo paieškas, nes girtas ir ginkluotas vyras kėlė realią grėsmę miesto gyventojams.

Po poros valandų paieškos asmuo buvo aptiktas viename iš naktį alkoholį pardavinėjančių kavinių Dubijos gatvėje. Vyras akimirksniu buvo sulaikytas bei nuginkluotas. Pistoletas rastas užkištas už kelnių juosmens.

Reali ir pakankamai grėsminga situacija pareigūnų profesionalumo dėka baigėsi sėkmingai. 42 metų sulaikytasis uždarytas į areštinę. Jam pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo.

Paaiškėjo, kad pistoletą „Beretta 84F“ ir 9 šovinius vyras pasisavino iš savo tėvo. Įtariama, kad, apsilankęs tėvo namuose, čia rastu raktu atsirakino seifą bei pagrobė legaliai laikomą pistoletą ir ginkluotas atvyko pas žmoną aiškintis santykių.

Už šaunamojo ginklo pagrobimą sulaikytojo laukia taip pat baudžiamoji atsakomybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.