Sulaikymų metu buvo sužaloti trys pareigūnai

Trečiadienį piliečiai aktyviai priešinosi policijai. Sulaikymų metu Alytuje, Klaipėdoje ir Kaune nukentėjo trys pareigūnai.

Praėjusią parą, sulaikymų metu Alytuje, Kaune ir Klaipėdoje, buvo sužaloti trys pareigūnai<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Praėjusią parą, sulaikymų metu Alytuje, Kaune ir Klaipėdoje, buvo sužaloti trys pareigūnai<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-06-14 09:53, atnaujinta 2018-06-14 09:55

Kaip informuoja Policijos departamentas, trečiadienį apie 18 val. Klaipėdoje, Lietaus g., prie namo, bandant sulaikyti galimai neblaivų automobilio vairuotoją, pastarasis pasipriešino ir sužalojo ne tarnybos metu uniformuotą Klaipėdos apskrities VPK Klaipėdos rajono PK Veiklos skyriaus vyresniąją tyrėją (gimusi 1981 m.).

Vairuotojas (gim. 1972 m.), galimai vairavo, pasišalino ir užsirakino savo namuose.

Pareigūnė dėl kairės rankos dilbio patempimo, suteikus medicininę pagalbą, gydoma ambulatoriškai.

Trečiadienį apie 15 val. 15 min. Alytuje, Lauko g., prie namo, dėl viešos tvarkos pažeidimo sulaikomas vyriškis pasipriešino ir koja spyrė Alytaus apskrities VPK Reagavimo skyriaus vyriausiajam patruliui (gim. 1993 m.) į koją bei kumščiu bandė suduoti vyriausiajam patruliui (gim. 1989 m.), tačiau pareigūnas smūgio išvengė.

Pareigūnas dėl dešinės kojos sumušimo, suteikus medicininę pagalbą, gydomas ambulatoriškai. Įtariamasis neblaivus (1,95 prom., gim. 1947 m.), jis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Trečiadienį apie 20 val. Kaune, Apnarų g., namo kieme, sulaikymo metu, vyriškis aktyviais veiksmais priešinosi bei medine lazda sudavė Kauno apskrities VPK Kauno miesto Panemunės PK Veiklos skyriaus vyresniajam tyrėjui (gim. 1988 m.) į kairės rankos alkūnę.

Įtariamasis, panaudojus spec. priemones, neblaivus (0,54 prom., gim. 1970 m.) buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pareigūnas dėl rankos sumušimo, suteikus medicininę pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.