Klaipėdoje – virtinė plėšimų: skirtingose vietose užpulti trys praeiviai

Klaipėdoje per parą nuo plėšikų nukentėjo trys praeiviai. Neatmetama, kad žmones gatvėse užpuolė tos pačios gaujos nariai.

 Klaipėdoje plėšikai užpuolė tris praeivius - neatmestina, kad šie nusikaltimai tarpusvyje gali būti susiję.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
 Klaipėdoje plėšikai užpuolė tris praeivius - neatmestina, kad šie nusikaltimai tarpusvyje gali būti susiję.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 17, 2018, 12:39 PM, atnaujinta Jun 19, 2018, 10:36 AM

Šeštadienį paryčiais, apie 4 val. Ryšininkų gatvėje buvo užpultas 37 metų vyras – du plėšikai jį pargriovė ant žemės ir ėmė spardyti, o paskui atėmė telefoną ir piniginę. Klaipėtietis patyrė 250 eurų nuostolį.

Praėjus maždaug valandai už kelių kilometrų esančioje Karklų gatvėje užpultas 22 metų vaikinas – plėšikas pagrobė asmeninius daiktus, kurių vertė – 1115 eurų. Nusikaltėliui maždaug 35 metai, ūgis apie 175 cm, jis vilkėjo sportinę aprangą.

Šeštadienio popietę, apie 14 val. 15 min. Taikos prospekte nuo plėšiko nukentėjo 31 metų moteris – jis atėmė iš praeivės telefoną „Samsung Galaxy S7“ ir paspruko. Žala siekia 600 eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.