Klaipėdoje „Mercedes-Benz“ rasta 50 lankstinukų su galimai narkotinėmis medžiagomis

Klaipėdoje patruliuodami policijos pareigūnai automobilyje „Mercedes-Benz“ galimai rado narkotikų. Patikrinimo metu mašinoje iš viso rasta net 50 lankstinukų su, įtariama, narkotinėmis medžiagomis.

Vaikinai prisipažino, kad medžiaga – marihuana.<br>Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Vaikinai prisipažino, kad medžiaga – marihuana.<br>Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 27, 2018, 9:41 AM, atnaujinta Jun 27, 2018, 10:37 AM

 Kaip informuoja Klaipėdos apskrities VPK, antradienį Patrulių rinktinės Mobiliosios kuopos pareigūnai, apie 17 val. patruliuodami nustatytu maršrutu, Gluosnių skersgatvyje, greta Dangės upės, pastebėjo įtarimą sukėlusį nuošalioje vietoje pastatytą automobilį „Mercedes-Benz“.

Automobilyje sėdėjo du vaikinai – 1986 m. gimęs vairuotojas ir 1996 m. gimęs keleivis. Apžiūrėję automobilį, pareigūnai po vairuotojo sėdyne aptiko folijos gniužulėlį, kuriame, kaip nurodė pats vairuotojas buvo narkotinė medžiaga, vaikino įvardyta „žole“.

Dar du lankstinukai su augalinės kilmės medžiaga, galimai narkotikais, buvo aptikti automobilio daiktadėžėje. Apžiūrint įtartiną automobilį, pareigūnai pasitelkė ir kinologę su tarnybiniu šunimi Troja – apžiūrėjus ir automobilio bagažinę, atsarginio rato talpoje aptikta slėptuvė, kurioje paslėpti dar 43 folijos lankstinukai su taip pat augaline, specifinį kvapą skleidžiančia medžiaga, veikiausiai narkotikais.

Negana to, dar tris panašius lankstinukus su įtartinomis medžiagomis vairuotojas turėjo ir savo rankinėje. Viso patikrinimų metu rasta net 50 lankstinukų su įtarimą keliančiomis augalinėmis, veikiausiai narkotinėmis, medžiagomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.