Klaipėdoje dėl prostitucijos nubaustos trys moterys

Ketvirtadienį Klaipėdoje prostitucija užsiimančios moterys gavo baudas. Dvi iš jų fėl šios nusikalstamos veiklos jau anksčiau buvo nubaustos.

Klaipėdoje trys prostitucija užsiimančios moterys gavo baudas.<br>Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Klaipėdoje trys prostitucija užsiimančios moterys gavo baudas.<br>Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-06-28 17:07, atnaujinta 2018-06-28 17:10

trys Kaip informuoja Klaipėdos apskrities VPK, ketvirtadienį Klaipėdos apskrities VPK Viešosios tvarkos tarnybos Prevencijos skyriaus pareigūnai vykdė policinę priemonę, siekdami nustatyti prostitucija besiverčiančius asmenis.

Priemonės metu pareigūnai, padedami policijos rėmėjo, nustatė ir administracine tvarka nubaudė tris prostitucija užsiimančias moteris – pareigūnams įkliuvo dvi Ukrainos pilietės ir viena lietuvė.

Ukrainos pilietei (gimusi 1980 m.), kuri klientų laukdavo Kuosų g. esančiame bute, skirta pusė minimalios baudos – 45 eurai, mat tai pirmas kartas kuomet ji įkliuvo policijos pareigūnams, jos tautietei (gimusi 1987 m.) skirta 300 eurų bauda, mat už vertimąsi prostitucija ji baudžiama jau penktą kartą.

Lietuvei (gimusi 1990 m.), klientus sutikdavusiai Reikjaviko g., Klaipėdoje, paskirta 220 eurų bauda už šią neteisėtą veiklą – tai jau trečias kartas kai jai tenka rašyti paaiškinimus dėl seksualinių paslaugų teikimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.