Vilniuje ligoninėje agresyvus pacientas sumušė dvi slaugytojas

Ankstų, birželio 29-osios, penktadienio rytą neblaivus pacientas Erikas P. (gimęs 1999 metais) siautėjo VŠĮ Respublikinėje Vilniaus universitetinėj ligoninėje Lazdynuose. Jis ne tik įžūliu elgesiu demonstravo nepagarbą aplinkiniams, bet ir sumušė dvi slaugytojas.

Lazdynų ligoninėje sumuštos dvi slaugytojos.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Lazdynų ligoninėje sumuštos dvi slaugytojos.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 29, 2018, 9:01 AM, atnaujinta Jun 29, 2018, 9:03 AM

5 val. 57 min. gautas ir užregistruotas pranešimas apie įvykį, kad ligoninėje agresyvus pacientas sumušė dvi slaugytojas. Į policiją moterys kreipėsi pačios.

Slaugytojai L.G., gimusiai 1961 metais, pacientas trenkė kumščiu į veidą, moteriai diagnozuota lūpos žaizda, jai buvo suteikta medicininė pagalba ir ji išleista namo. Jo kolegei (gimusiai 1962 metais) chuliganas trenkė du smūgius į veidą.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 284 str. dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Jame teigiama, kad „Tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, piktybiškai tyčiodamasis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.