Muzikos festivalyje Varėnoje jau antrą vakarą iš eilės jaunimas įkliūva su narkotikais

Varėnoje šį savaitgalį vykstančiame elektroninės muzikos festivalyje „Revoliution Festival 2018“ jau antrą vakarą iš eilės jauni žiūrovai sulaikomi su narkotikais.

 Varėnoje vykstančiame elektroninės muzikos festivalyje du kartus buvo aptikti narkotikai.<br> V.Ščiavinsko asociatyvioji nuotr. 
 Varėnoje vykstančiame elektroninės muzikos festivalyje du kartus buvo aptikti narkotikai.<br> V.Ščiavinsko asociatyvioji nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 8, 2018, 10:29 AM

Pirmas atvejis užfiksuotas penktadienio vakarą, apie 21 val. 30 min. patikrinus automobilį „Volkswagen“. Tąsyk buvo rasti trys polietileniniai maišeliai, kuriuose buvo narkotinės medžiagos. Aptikus kvaišalus, baudžiamoji byla byla iškelta šia mašina į festivalį atvykusiems dviem 21 metų vilniečiams.

Šeštadienio vakarą, apie 22 val. 45 min. festivalyje buvo patikrinta kita mašina, kurioje rastas balto lapo lankstinukas su augalinės kilmės žalsvai rudos spalvos medžiaga. Greičiausiai tai irgi narkotikai. Nustatyta, kad jie priklausė 25 metų vilniečiui E. B., kuris taip pat patrauktas baudžiamojon atsakomybėn už disponavimą kvaišalais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.