Šniūraičiuose – naktinių vagišių ataka

Radviliškio rajono Šniūraičių kaimo bendruomenę sukrėtė vagių išpuolis. Atėjūnai naktį apvogė dvi sodybas.

 Naktiniai vagys į pastatus Šniūraičiuose pateko nudaužę spynas.<br> V.Balkūno asociatyvioji nuotr.
 Naktiniai vagys į pastatus Šniūraičiuose pateko nudaužę spynas.<br> V.Balkūno asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-07-08 08:57, atnaujinta 2018-07-08 09:01

Iš 41 metų moteriai priklausančio ūkinio pastato pagrobtas lengvojo lydinio ratlankių „Borbet“ komplektas, dvi savaeigės benzininės žoliapjovės „Husqvarna“ ir „Stiga“, kampinis šlifuoklis, smūginis gręžtuvas ir akumuliatorinis suktukas, juostinis šlifuoklis, benzininis pjūklas ir trys dviračiai.

Į pastatą patekta šeštadienio naktį išlaužus spynas.  Laimė, šeimininkė turtą buvo apdraudusi, tad turėtų gauti išmoką. Moteris paskaičiavo, kad nuostoliai siekia 2740 eurų.  

Nekviesti svečiai apsilankė dar vienoje Šniūraičių sodyboje. Numušę ūkinio pastato įkabinamąją spyną, vagys pagrobė akumuliatorinį valties variklį ir akumuliatorių, du automobilinius akumuliatorius, elektrinį suvirinimo aparatą, akumuliatorinį suktuką, kampinį šlifuoklį, perforatorių, akumuliatorinį žibintą.

Grobį glėbiais nešę nusikaltėliai neaplenkė ir svečių namelio, kurį šeimininkas buvo palikęs nerakintą. Iš šio pastato vagys išėjo nešini ant sienos kabėjusiais keturšakiais briedžio ragais.

Šeštadienį pavakarę vagystę pastebėjęs vyriškis paskaičiavo, kad nuostoliai siekia apie 648 eurus. 47 metų šeimininkas sodybos nebuvo apdraudęs, nebuvo įrengta ir vaizdo kamerų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.