Vestuvių ypatumai Žemaitijoje: vienas šventės dalyvis sumušė penkis

Ramiame Žemaitijos miestelyje, Eigirdžiuose (Telšių raj.), girtas svečias sugadino vestuves. Net penki šventės dalyviai atsidūrė ligoninėje, o juos sumušęs „erelis“ – areštinėje.

Vyras vestuvėse sumušė penkis žmones.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Vyras vestuvėse sumušė penkis žmones.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-07-24 15:49

Kaip praneša policija, praėjusį sekmadienį, apie 4 val. 30 min., į Eigirdžių miestelio centrą skubėjo greitosios medicinos pagalbos ir policijos automobiliai. Kelionės tikslas – Eigirdžių bendruomenės namai, kur vyko vestuvės. Pagalbą iškvietė kažkas iš vestuvininkų.

Paryčiais neblaivus 26-erių telšiškis sumušė jaunuolį, dvi moteris bei dvi merginas. Smurtautojui nustatytas lengvas, 1,05 prom., girtumas. Pasak policijos, mušeika gerai žinomas, teistas.

Konflikto metu telšiškis sumušė 22 metų Telšių r. Gadūnavo sen. gyventoją, kuriam ligoninėje diagnozuoti skruostikaulio ir viršutinio žandikaulio lūžiai.

Nuo nusikaltėlio nukentėjo ir 42 metų telšiškė. Jaunuolis abiem rankomis taip stipriai suspaudė moterį per krūtinę, kad lūžo šonkaulis.

45 metų vestuvėse dalyvavusi viešnia į namus, Telšiuose, grįžo su žaizda lūpoje. Šventėje siautėjęs vestuvininkas trenkė jai į veidą.

Įsisiautėjęs smurtautojas nuskriaudė ir dvi merginas – 23 metų Eigirdžių miestelio gyventoją ir 20 metų telšiškę. Vienai diagnozuota akies žaizda, kitai – galvos sumušimas ir smegenų sukrėtimas.

Įtariamasis sulaikytas, dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Baudžiamasis kodeksas numato, kad tas, kas nesunkiai sužalojo ar susargdino du ar daugiau žmonių, baudžiamas laisvės atėmimu iki penkerių metų.

Tačiau, ko gero, didžiausia bausmė ta, kad vaikinas sugadino vieną iš gražiausių gyvenimo švenčių artimiems žmonėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.