Po išgertuvių prie stoties du vyrai atsibudo miške: buvo sumušti ir apiplėšti

Pirmadienio naktį du vyrai po išgertuvių Vilniuje, prie stoties, neteko sąmonės ir atsibudo Trakų rajono miške. Pasak vyrų, jie buvo sumušti ir apiplėšti.

Vyrai atsibudo miške.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Vyrai atsibudo miške.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 11, 2018, 9:28 AM, atnaujinta Sep 11, 2018, 9:35 AM

Kaip informuoja Policijos departamentas, pirmadienį apie 5 val. 50 min. Vilniaus apskrities VPK buvo gautas vyro (gim. 1984 m.) pranešimas, kad naktį Vilniuje, prie stoties, kavinėje, jis su nepažįstamais asmenimis vartojo alkoholinius gėrimus, prarado sąmonę, o atsigavęs Trakų rajone, ties Jankovicų kaimu, miške, pasijuto sumuštas bei apiplėštas.

Vyras dėl veido ir krūtinės sumušimų, suteikus medicinę pagalbą, gydomas ambulatoriškai. Materialinis nuostolis nustatinėjamas. Aplinkybės tiriamos.

Šiek tiek vėliau, apie 7 val. 10 min. Vilniaus apskrities VPK buvo gautas Didžiosios Britanijos piliečio (gim. 1999 m.) pranešimas, kad naktį Vilniuje, prie stoties, kavinėje, jis su nepažįstamais asmenimis vartojo alkoholinius gėrimus, prarado sąmonę, o atsigavęs Trakų rajone, ties Jankovicų kaimu, miške, pasijuto sumuštas bei apiplėštas.

Vyras dėl nosies kaulų lūžimo, krūtinės ląstos ir galvos sumušimų, paguldytas į Vilniaus ligoninę. Materialinis nuostolis nustatinėjamas.

Aplinkybės tiriamos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.