Šilalės gyventojų ramybę drumstė du petardas sprogdinę jaunuoliai

Ketvirtadienį Šilalės gyventojus neramino girdimi šūviai. Kaip paaiškėjo, du jaunuoliai iš važiuojančio automobilio sprogdino petardas.

Petardas sprogdino du jaunuoliai.<br>Tauragės apskrities VPK nuotr.
Petardas sprogdino du jaunuoliai.<br>Tauragės apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 11, 2018, 9:19 AM, atnaujinta Sep 11, 2018, 11:03 AM

Kaip informuoja Tauragės apskrities vyriausiasis policijos komisartiatas (Tauragės apskrities VPK), rugsėjo 6 d., ketvirtadienį, apie 22 val. 19 min. Tauragės apskrities VPK Šilalės rajono policijos komisariato pareigūnus pasiekė pranešimai, kad Šilalės mieste girdisi neaiškūs šūviai, galimai leidžiami pirotechnikos gaminiai.

Buvo gauti keli pranešimai, kad šaudo įvairiose miesto vietose. Pareigūnams patikrinus iškvietimus įtartinų asmenų nepastebėta.

Tačiau rugsėjo 7 d., penktadienį, apie 8 val. 00 min. nustatyta, kad petardas sprogdino du jaunuoliai iš važiuojančio automobilio. Vaikinų tapatybės nustatytos, asmens apžiūros metu buvo pateiktos sprogdintos petardos.

Pradėta teisena vadovaujantis LR ANK 481 str. (nedidelis viešosios tvarkos pažeidimas), ji užtraukia baudą nuo 30 iki 140 eurų.

Policija primena, kad civilinių pirotechnikos priemonių (pagal atskiras kategorijas) gali įsigyti ir jomis naudotis ne jaunesni kaip 14 metų asmenys, todėl pamačius pirotechnikos gaminius leidžiančius jaunesnius vaikus reikėtų apie tai pranešti policijos pareigūnams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.