Jauna vairuotoja prisigėrė ir Šiaulių gatvėmis su BMW skriejo kaip vėjas

Šiauliuose įkliuvo vairuotoja, kuri girta leistiną greitį miesto gatvėse viršijo dvigubai.

Jauna vairuotoja prisigėrė ir Šiaulių gatvėmis su BMW skriejo kaip vėjas.<br> Facebook/Šiaulių apskrities policija nuotr.
Jauna vairuotoja prisigėrė ir Šiaulių gatvėmis su BMW skriejo kaip vėjas.<br> Facebook/Šiaulių apskrities policija nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 28, 2018, 11:21 AM, atnaujinta Sep 28, 2018, 11:28 AM

Apie incidentą socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė Šiaulių apskrities policija, visų pirma savo sekėjams priminusi Andriaus Mamontovo dainos eilutes: „Ji skrenda kaip vėjas/Malūnai ir fėjos...“

Vėliau policija paaiškino, kodėl prisiminė šią dainą: „Lyg Mamontovo dainoj viena fėja šiąnakt (naktį iš ketvirtadinio į penktadienį - red. past.) po vidurnakčio Šiauliuose, Tilžės gatvėje, BMW automobiliu skriejo 105 km/val. greičiu (kur leidžiama 50 km/val.).

Paaiškėjo, kad 23 metų vairuotoja dar ir neblaivi – įpūtė 1,49 prom.

Toks „nuotykis“ vairuotojai kainuos nuo 450 iki 550 eurų ir teisės vairuoti transporto priemones neteks nuo 12 iki 18 mėnesių. Taip pat reikės perlaikyti teorijos ir praktinį vairavimo egzaminą“.

Beje, nedaug trūko, kad šiaulietė užsidirbtų ir teistumą - įpūtus pusantros promilės ar daugiau jau pradedamas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.