Panevėžyje galvas pakėlė chuliganai: vienoje gatvėje nusiaubti 5 automobiliai, nukentėjo balkonas

Panevėžio policijai teko rimta užduotis - pareigūnams teks surasti įžūlius chuliganus vienoje gatvėje nusiaubusius net penkis automobilius ir vietos gyventojui sugadinusius greta buvusio balkono duris. Apie nustatytus įtariamuosius policija kol kas neužsimena, o gyventojai skaičiuoja nemažus nuostolius.

Panevėžį galvas pakėlė chuliganai: vienoje gatvėje nusiaubti 5 automobiliai, nukentėjo gyventojo balkonas.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Panevėžį galvas pakėlė chuliganai: vienoje gatvėje nusiaubti 5 automobiliai, nukentėjo gyventojo balkonas.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 30, 2018, 11:56 AM, atnaujinta Sep 30, 2018, 12:11 PM

Kaip pranešė Panevėžio apskrities VPK, visų pirma šeštadienį gautas pranešimas apie Kniaudiškių g. apgadintas balkono duris. Vyras (gim. 1954 m.) pareigūnams pranešė, kad apie 7 val. 30 min. pastebėjo, jog apgadintas jo buto balkonas. Buvo įskeltas balkono durų stiklo paketas bei padarytos kiauriminės skylės balkono rėmo stikluose.

Vyras teigė patyrė 80 eurų nuostolį.

Pareigūnai net nespėjo reikiamai užfiksuoti šio įvykio, kai iš Kniaudiškių g. vienas po kito it iš gausybės rago pasipylė pranešimai apie apgadintus automobilius. Apie 7 val. 50 min. vyras (gim. 1945 m.) pranešė, kad priejęs prie automobilio „Toyota Auris“, pastebėjo, jog išdaužtas automobilio galinio lango stiklas.

Nuostolis – 160 eurų.

Apie 8 val. gauti iš karto pranešimai apie apgadintus automobilius. Moteris (gimusi 1984 m.) pranešė, kad priėjusi prie automobilio „Honda“ pastebėjo išdaužtą automobilio galinio lango stiklą.

Nuostolis – 210 eurų.

Tuo pat metu galinio lango stiklą aptiko ir automobilio „VW Passat“ savininkas (gim. 1961 m.).

Nuostolis – 160 eurų.

Jau po minutės, apie 8 val. 01 val. policija gavo dar vieną pranešimą apie apgadintą automobilį. Vyras (gim. 1976 m.) pareigūnus informavo, kad  priėjęs prie automobilio „Citroen C4“ pastebėjo išdaužtą bagažinės dangčio lango stiklą.

Nuostolis – 200 eurų.

Po šio pranešimo atrodė, kad viskas nurimo. Tačiau apie 11 val. policija vė buvo iškviesta į Kniaudiškių g. Vyras (gim. 1953 m.) priėjęs prie savo automboilio „Reanault Espace“ pastebėjo, kad išdaužtas automobilio galinio lango stiklas.

Nuostolis – 150 eurų.

Dėl visų įvykių pradėti tyrimai, tačiau apie sulaikytus įtariamuosius policija kol kas nepraneša.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.