Druskininkų vagys per naktį pusiau išardė BMW X6

Per vieną naktį Druskininkuose piktadariai pusiau išardė automobilį BMW X6. Nusikaltėliai kol kas nerasti, o policija prašo visuomenės pagalbos ieškant piktadarių.

 Druskininkų vagys per naktį pusiau išardė BMW X6.<br> Alytaus apskrities VPK nuotr.
 Druskininkų vagys per naktį pusiau išardė BMW X6.<br> Alytaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 8, 2018, 11:21 AM, atnaujinta Oct 8, 2018, 12:55 PM

Kaip pranešė Alytaus apskrities VPK, naktį iš rugsėjo 14 d. į rugsėjo 15 d. Druskininkuose, Žaliojoje g. esančių svečių namų teritorijoje, kuri aptverta tvora, asmuo ar asmenys, išdaužė automobilio BMW X6 lango stiklą.

Išdaužę stiklą nusikaltėliai pateko į vidų ir iš automobilio pagrobė multimediją, valdymo bloką, priekinį bamperį su posparniais ir jame esančiais žibintais bei atstumo jutikliais, užvedimo ir užgesinimo mygtuką, valdymo mygtukus.

Asmenis, žinančius apie minėtą įvykį, ar turinčius kitos reikšmingos informacijos, policija prašo pranešti Alytaus apskrities VPK Kriminalinės policijos nusikaltimų tyrimo skyriaus vyresniajai tyrėjai Irenai Rinkevičiūtei-Jevdokūninai tel. +370 700 65699 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.