Girtas norvegas siautėjo Klaipėdoje: įbaugino net ugniagesius

Girtas norvegas ėjo į viešbutį, bet pataikė pas ugniagesius. Šiems neįsileidus išdaužė durų stiklus ir naktį praleido areštinėje. Štai taip 25erių jaunuolis uostamiestyje šventė draugės vestuves. Dabar norvegui gresia baudžiamoji atsakomybė ir teks atlyginti per 900 eurų padarytą žalą.

Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Oct 9, 2018, 11:39 PM

Ugniagesių vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo kaip paryčiais norvegas bando patekti į Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos 1-osios komandos pastatą. Iš pradžių pro šias duris, jos užrakintos. Tada svetimšalis bando paimti šulinio dangtį, jėgų neužtenka.

Tada norvegas vėl grįžta prie durų, išlaužia rankeną, ja smogia į stiklą ir taip išdaužia duris per atsivėrusį plyšį norvegas peršoka ir patenka pas ugniagesius.

Patekęs į šias patalpas 25erių jaunuolis pribėgo prie šių durų ir ta pačia rankena smogia į šias duris, taip jas išdauždamas tačiau čia pat buvo paguldytas ugniagesių.

„Mums labai keista su kuo gali pilietis sumaišyti valstybinę įstaigą kad gali patekti į vidų. Jei žmogus ieškotų prieglobsčio bandytų pasibelsti, o išdauti stiklą tai nėra taip paprasta tai pareikalavo jam nemažai jėgų“, – sakė Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos viršininkas Marius Garbenis.

Girtas norvegas tyrėjams paaiškino,kad grįždamas iš kavinės ugniagesių patalpas sumaišė su viešbučiu.

„Svečias tyrėjai pasakojo, kad jis atvyko į draugės vestuves Šeštadienį vyko vestuvės sekmadienį buvo tęsiamos linksmybės pakeliui iš jų ir įvyko šis pk ufiksuotas įvykis“, – kalbėjo Klaipėdoje vyriausiojo policijos komisariato atstovė Jūratė Albrektienė.

Ugniagesiai apie siautėjantį norvegą pranešė policijai. 25-erių jaunuolis naktį praleido areštinėje. Jam nustatytas 1,73 promilės girtumas.

Užsieniečiui draugės vestuvės regis, kainuos brangiai, vien ugniagesiai suskaičiavo, kad nuostoliai jiems siekia per 900eurų.O dėl norvego siautėjimo ugniagesiai dabar priversti šalti. Lauko durys užkaltos medžio plokšte, per kurią kiaurai košia vėjas.

„Pakankamai šaltoka, nes kol pagamins naujas duris, mes jas laikinai užsandarinom, tai darbutojams nėra šilta, o saugu? Na dėl saugumo, yr tas pats postininkas, jei girdėsim, kad vėl laužiasi imsimės atitinkamų veiksmų“, – nurodė Marius Garbenis.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl turto sugadinimo. Norvegui vestuvės Lietuvoje dar gali baigtis ir teistumu. Už tai gresia nelaisvė iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.