Vienam policininkui girtas vyras Raseiniuose suplėšė striukę, kitą pareigūnę – sužalojo

Trečiadienį Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai tramdė Raseiniuose ir Pakruojyje siautėjusius girtus vyriškius.

Vienam policininkui girtas vyras Raseiniuose suplėšė striukę, kitą pareigūnę – sužalojo.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Vienam policininkui girtas vyras Raseiniuose suplėšė striukę, kitą pareigūnę – sužalojo.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 11, 2018, 9:44 AM, atnaujinta Oct 11, 2018, 9:57 AM

Vienas policininkams priešinęsis pažeidėjas ne tik atsidūrė areštinėje, bet ir bus priverstas minti teismo slenkstį – už tokį nusikaltimą yra numatyta baudžiamoji atsakomybė. Antrasis, ko gero, baudžiamosios atsakomybės išvengs – jis išvežtas gydytis į psichiatrijos ligoninę.

Raseiniškis pensininkas trečiadienio popietę siautė prie miesto centrinėje dalyje esančios parduotuvės. Dėl viešosios tvarkos taisyklių nepaisymo sulaikomas 68 metų vyriškis puolė policijos tyrėją ir 49 metų pareigūnui suplėšė tarnybinę striukę.

Atvesdintas į komisariatą pažeidėjas nenurimo ir priešindamasis sužalojo 24 metų tyrėją. Pareigūnė dėl sužaloto piršto kreipėsi į medikus.

Siautėjusiam raseiniškiui nustatytas vidutinis girtumas (1,88 promilės). Jis uždarytas į areštinę.

Tą patį vakarą policininkams teko tramdyti Pakruojyje į svetimus namus įsibrovusį ir išeiti nenorintį  vyriškį. Į Taikos g. atvažiavę pareigūnai bandė 29 metų pakruojietį įkalbinti gražiuoju, bet šis priešinosi, spyrė policininkui.

Pažeidėjas buvo sutramdytas ir perduotas medikams. Pareigūnų lydimas greitosios ekipažas išgabeno pakruojietį į psichiatrijos ligoninę.

 

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.