Iš mirtinai girto jaunuolio policija atėmė ginklą, įtariamasis įpūtė 5,17 prom.

Praėjusią parą policija iš dviejų jaunų vyrų atėmė nelegaliai laikomus ginklus. Vienas įtariamasis buvo mirtinai girtas, alkotesteris parodė, kad jo organizme yra 5,17 prom. alkoholio.

Iš mirtinai girto jaunuolio policija atėmė ginklą, įtariamasis įpūtė 5,17 prom.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Iš mirtinai girto jaunuolio policija atėmė ginklą, įtariamasis įpūtė 5,17 prom.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 22, 2018, 9:40 AM, atnaujinta Oct 22, 2018, 10:22 AM

Pirmadienio rytą areštinės kameroje prabudęs Raseinių rajono Rinkšelių kaimo gyventojas turėjo gerokai nustebti. Mat abejonių net nekyla, kad su kaimyne konfliktavęs 23 metų vaikinas nieko neprisimena.

Į policiją pagalbos moteris kreipėsi sekmadienio vidurdienį. Ji pranešė, kad įkaušęs kaimynas turi ginklą ir kelia grėsmę aplinkiniams.

Atvažiavus policijos pareigūnų ekipažui, vaikinas jau buvo nuėjęs namo. Bute užkluptas Rinkšelių kaimo gyventojas pats parodė, kur padėjo pistoletą „Ekol Voltran Major“. Leidimo ginklui laikyti jis neturėjo.

Pareigūnai nustebo, kai įtariamąjį patikrino alkoholio matuokliu. Paaiškėjo, kad vyriškis gėrė ne vieną dieną – prietaisas parodė 5,17 promilės girtumą.

Sunkiu girtumas laikomas, kai alkoholio kiekis viršija 2,5 promilės. Tuo tarpu Raseinių rajono gyventojo girtumas ne vienam būtų mirtina dozė.

Tą pačią dieną apie 15 val. 26 min., Mažeikių r., Ruzgų kaime, neblaivaus (2,46 prom. alkoholio) vyro (gim. 1986 m.) automobilyje „Audi A3“ rastas ir paimtas neteisėtai laikomas revolveris „Alfa-Proj Brno“ su aštuoniais šoviniais.

Įtariamasis uždarytas į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.