Nufilmuotas parduotuvės apiplėšimas: į vidų brovėsi su kirtikliais per skardinę sieną

Šiaulių apskrities policija socialiniame tinkle „Facebook“ paviešino vaizdo medžiagą, kaip keli nusikaltėliai su kirtikliais išgriovę skardinę sieną įsibrovė į parduotuvę ir ją apvogė.

 Nufilmuotas parduotuvės apiplėšimas: į vidų brovėsi su kirtikliais per skardinę sieną.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
 Nufilmuotas parduotuvės apiplėšimas: į vidų brovėsi su kirtikliais per skardinę sieną.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 22, 2018, 10:11 AM, atnaujinta Oct 22, 2018, 11:00 AM

Iš karto po incidento apie šią vagystę policija buvo paskelbusi tik kuklią informaciją.

„Spalio 11 d. 23 val. 55 min. Raseiniuose, Pušyno g., išardžius parduotuvės pastato skardinę sieną, įsibrauta į patalpas ir iš prekybos salės pavogti trys metaliniai kasos aparatų stalčiai. Turtinė žala nustatinėjama“, - buvo skelbiama policijos suvestinėse.

Tačiau dabar aiškėja, kad nusikaltėliai buvo gerai pasiruošė nusikaltimui. Kaip jie „darbavosi“ parduotuvės viduje užfiksavo čia sumontuotos vaizdo kameros. Šią vaizdo medžiagą pirmadienį Šiaulių apskrities policija paviešino socialianiame tinkle „Facebook“.

Iš policijos žinutės aiškėja, kad parduotuvės apiplėšimo byla atsidūrė aklavietėje, policija įtariamųjų kol kas nenustatė, tad pagalbos kreipiasi į visuomenę.

„Su kaukėmis, ginkluoti kirtikliu ir į parduotuvę pro skardinę sieną įsibrovę plėšikai Raseinių rajone, Arškainių kaime, spalio 11 d. apie vidurnaktį, iš UAB „Prabauda“ parduotuvės pavogė 3 kasos aparatų stalčius.

Turtinė žala įsibaunant – 972,25 eurų ir pagobta 775,72 eurų grynųjų pinigų“, - rašoma policijos informacijoje.

Policija prašo atpažinus nusikaltėlius, pranešti apie tai pareigūnams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.