Vilniuje dėl dviračio vagystės sulaikytas vyras

Trečiadienį sostinėje buvo sulaikytas dviratį pavogęs vyras.

Sulaikytas dviratį pavogęs vyras.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Sulaikytas dviratį pavogęs vyras.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 25, 2018, 10:21 AM

Kaip informuoja Vilniaus apskrities VPK, Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos neuniformuoti pareigūnai dirbdami Vilniuje pagal organizuotą policinę priemonę dėl kišenvagysčių išaiškinimo ir užkardymo, sulaiko ir kitus nusikaltimus viešosiose vietose darančius asmenis.

Trečiadienį apie 12 val. neuniformuoti pareigūnai Vilniaus autobusų stoties rajone pastebėjo asmenį, kuris su savi tempė dviratį. Asmuo sukėlė profesionalių pareigūnų įtarimą, todėl buvo nutarta jį patikrinti. Pareigūnai neapsiriko – jau po kelių minučių bendravimo su piliečiu tapo aišku, kad dviratis buvo pavogtas Savanorių prospekte. Sulaikytas 35 metų ankščiau teistas vilnietis su dviračiu pristatytas į policijos komisariatą.

Kadangi dviračių vagysčių sezonas dar nesibaigė, todėl Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai atkreipia piliečių dėmesį dėl tinkamos dviračių apsaugos pasirinkimo.

Plačiai paplitusios troselinės dviračio rakinimo spynos labai lengvai ir greitai įveikiamos, todėl vertėtų pasirinkti arba patikimesnes dviračio apsaugos priemones, arba vienu metu naudoti keletą apsaugos priemonių.

O taip pat primenama, kad dviračius galima pažymėti artimiausioje policijos įstaigoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.