Atvykus raminti triukšmadarių, bute rasta narkotikų

Nuomojamuose butuose neretai dėl triukšmo, alkoholio ar narkotikų dažni svečiai – policijos pareigūnai. Taip šį kartą nutiko ir Telšiuose.

Atvykus raminti triukšmadarių, bute rasta narkotikų.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Atvykus raminti triukšmadarių, bute rasta narkotikų.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 19, 2018, 4:57 PM, atnaujinta Nov 19, 2018, 4:58 PM

Kaip praneša policija, lapkričio 17-osios rytą, apie 9 val., į butą Telšiuose, Dariaus ir Girėno g., pareigūnai, atvykę raminti triukšmaujančios kompanijos, aptiko kvaišalų.

Pas 29 -erių vyrą bute rastas maišelis su baltos spalvos milteliais, galimai narkotine medžiaga, taip pat geltonos spalvos tabletė. Radiniui paskirta ekspertizė. Dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupės vyresnioji specialistė Audronė Ralytė papasakojo, kad bute galimai narkotinių medžiagų rasta atsitiktinai, pareigūnai atvyko reaguodami į gyventojų pranešimą dėl triukšmo. Bute, be šeimininko, dar buvo keturi neblaivūs asmenys.

Įtariamuoju tapęs telšiškis butą nuomojasi. Pasak kaimynų, kažin kaip patiks būsto šeimininkams, sužinojus, kokios dūzgės jų valdose vyksta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.