Girtam susisuko galva – užgrobė motinos butą

Šiaulių areštinėje prabudusio 38 metų joniškiečio laukia sunkios pagirios. Girtas vyriškis taip pasiautėjo, kad užsidirbo baudžiamąją bylą.

 Girtą joniškietį bendromis pastangomis sutramdė policijos pareigūnai ir jiems talkinę ugniagesiai. <br> G.Šiupario asociatyvioji nuotr.
 Girtą joniškietį bendromis pastangomis sutramdė policijos pareigūnai ir jiems talkinę ugniagesiai. <br> G.Šiupario asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 24, 2018, 8:54 AM, atnaujinta Nov 24, 2018, 8:57 AM

Pagalbos į pareigūnus penktadienio rytą kreipėsi Joniškyje gyvenanti 72 metų moteris. Pensininkė pasiguodė, kad girtas sūnus jėga įsiveržė į butą ir užsibarikadavo.

Į Medžiotojų g. esantį daugiabutį teko kviesti ne tik policijos patrulius, bet ir ugniagesius, mat bute užsidaręs veikėjas net neketino derėtis.

Ugniagesiai išpjovė buto duris ir įleido į vidų policijos pareigūnus. Užgrobėjas atsisakė patikros alkoholio matuokliu, tad lieka tik spėlioti, koks kiekis svaigalų taip susuko galvą.

Už neteisėtą būsto neliečiamumo pažeidimą gresia baudžiamoji atsakomybė. Už šį nusikaltimą baudžiama viešaisiais darbais, bauda, laisvės apribojimu, areštu arba laisvės atėmimu iki 2 metų.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.