Kaune pareigūnai sulaikė vyrą, melagingai pranešusį apie sprogmenis

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai pirmadienį, lapkričio 26 d., sulaikė 35-erių metų vyrą, kuris įtariamas melagingai pranešęs apie gresiantį pavojų gyventojams.

Vyras melagingai pranešė apie sprogmenis.<br>G.Bitvinsko asociatyvi nuotr.
Vyras melagingai pranešė apie sprogmenis.<br>G.Bitvinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 27, 2018, 2:31 PM

Kaip informuoja Kauno apskrities VPK, artimiausiu metu bus kreipiamasi į Kauno apylinkės teismą dėl kardomosios priemonės skyrimo.

Praėjusią savaitę, lapkričio 22-23 dienomis, Kauno apskrities VPK pareigūnai sulaukė anoniminių pranešimų, kad Kaune, Karaliaus Mindaugo pr., esančiame prekybos centre ir netoliese esanti arena gali sprogti. Tikslinant gautą informaciją, nustačius, kad gauti skambučiai melagingi, pareigūnai atliko eilę procesinių veiksmų, kurių dėka buvo nustatytas įtariamasis.

Kruopštaus ir profesionalaus Kauno pareigūnų darbo dėka, pirmadienio popietę, apie 14 val., Kauno mieste buvo sulaikytas įtariamasis. Anksčiau už panašias nusikalstamas veikas baustas kaunietis – laikinai sulaikytas. Vyrui gresia laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Trečiojo skyriaus prokurorai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.