Pavydi valytoja Telšiuose prilupo sugyventinį

Iš darbo grįžusi neblaivi valytoja, apimta pavydo, prilupo sugyventinį. Už šeimos nariui sukeltą fizinį skausmą teismas skyrė bausmę – neatlygintinai atidirbti visuomenės labui.

Pavydi valytoja Telšiuose prilupo sugyventinį.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Pavydi valytoja Telšiuose prilupo sugyventinį.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 23, 2019, 11:19 AM, atnaujinta Jan 23, 2019, 12:46 PM

Bylos duomenimis, į namus, Telšiuose, Nemuno g., parsiradusi įkaušusi 43 metų telšiškė J.V. 40-mečiui sugyventiniui S.P. tyčia spyrė į veidą, o paskui sudavė medine lazda per žandą. Nuo smūgių žandas paraudo ir ištino.

Apklausta įtariamoji J.V. neslėpė namo grįžusi „su kvapu“. Blogiausia, pasak jos, kad pamatė sugyventinį S.P., apsikabinusį jos dukrą. Staiga dukra čiupo savo vaiką ir išėjo, o sugyventinis irgi norėjo dingti, bet ji neišleido. Įvyko grumtynės.

Nukentėjusysis S.P. skundėsi, kad į kambarį įėjusi girta sugyventinė J.V. spyrė į žandą. Agresyvi moteriškė vėl bandė įspirti, todėl jis spruko lauk. Sugyventinė jį pasivijo ir kaimynės ramsčiu vožė per žandą.

Liudytoja tapusi kaimynė O.B. tvirtino, kad būnant savo kambaryje, pas ją atėjo įtariamosios dukra su savo dukrele. Tuomet išgirdo triukšmą sugyventinių kambaryje. Nuėjusi į bendro naudojimo virtuvę, išvydo iš savo kambario išėjusią porą. Konflikto įkarštyje sugyventinių rankose pamatė savo lazdą, kurią jie vienas iš kito atiminėjo. Paprašiusi ramintis, moteris grįžo į savo kambarį ir užsirakino duris.

Teisiamosios dukra V.V. pasakojo, kad atėjus pas mamą, namuose buvo tik patėvis. Vakare mama grįžo neblaivi, patėvis įspėjęs, kad ji gali pradėti „blūdyti“, todėl ji su vaiku prisiglaudė pas kaimynę. Ten girdėjo šauksmus ir neištvėrė.

„Prašiau mamos ramintis, tada ji paleido patėvį ir plūsdamasi pradėjo pulti ant manęs, bandė spirti, tačiau nepataikė. Pabėgau vėl pas kaimynę, o mama toliau puolė ant patėvio“, – apie patirtas baisybes pasakojo dukra.

Tačiau įsismarkavusi telšiškė nenurimo net atvykus policijos pareigūnams. Policininkų sulaikoma moteris elgėsi agresyviai ir neadekvačiai, todėl prieš ją teko panaudoti fizinę jėgą, suneriant rankas už nugaros bei uždedant antrankius.

Įtariamajai nustatytas lengvas, 1,45 prom., girtumas. Visi kiti konflikto dalyviai buvo blaivūs.

Po nusikaltimo moteris buvo įpareigota gyventi atskirai nuo nukentėjusiojo, nebendrauti ir neieškoti ryšių su juo, nesilankyti jo gyvenamojoje vietoje.

Išnagrinėjęs baudžiamąją bylą, teismas smurtavusią moterį pripažino kalta ir paskyrė keturis mėnesius viešųjų darbų, įpareigojant neatlygintinai dirbti po 20 valandų per mėnesį visuomenės labui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.