Ką tik teises atgavęs girtas vairuotojas į policiją vežė draugą, kuris neseniai irgi vairavo girtas

Netikėtą reidą trečiadienio rytą Vilniuje surengę Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai sučiupo girtą vairuotoją, kuris tik prieš kelias savaites atgavo teisę vairuoti. Vyras į policiją vežė draugą, kuris irgi neseniai įkliuvo girtas prie vairo, o trečiadienį policija jam turėjo skirti nuobaudą.

Ką tik teises atgavęs girtas vairuotojas į policiją vežė draugą, kuris neseniai irgi vairavo girtas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Ką tik teises atgavęs girtas vairuotojas į policiją vežė draugą, kuris neseniai irgi vairavo girtas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-01-30 12:18, atnaujinta 2019-01-30 13:28

Kaip pranešė Lietuvos kelių policijos tarnyba, vyrui (gim. 1971 m.), sėdėjusiam prie keleivinio mikroautobuso „Opel Movano“ vairo, nustatytas lengvas (0,93 promilės) girtumas.

Šis vyriškis teisę vairuoti atgavo tik prieš geras tris savaites. Sausio 3-iąją jis išlaikė egzaminą, kuris buvo privalomas, nes teisė vairuoti jam buvo atimta už tai, kad vairavo neblaivus.

Be to, šiuo automobiliu vyras vežė keleivį, kuris vyko į administracinės bylos nagrinėjimą Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdyboje, čia šiam asmeniui turės būti priimtas sprendimas už Kelių eismo taisyklių pažeidimą – transporto priemonės vairavimą esant neblaiviam.

Netikėtą reidą LKPT pareigūnai buvo surengę Pilaitės pr. Policija praneša, kad vairuotojų blaivumas buvo tikrinamas tik tada, kai transporto priemonės stovėjo eilėje laukdamos, kada galės važiuoti. Tokiu būdu visiškai nebuvo trukdomas eismas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.