Bendrojo pagalbos centro specialistas Alytuje į darbą važiavo girtas

Nuo pareigų nušalintas Bendrojo pagalbos centro Alytaus skyriaus specialistas, kuris nuosavu automobiliu girtas važiavo į darbą. BPC darbuotojas prie vairo įkliuvo dar penktadienio rytą, tačiau policija visuomenės apie tai neinformavo ir įvykį nutylėjo.

Nuo pareigų nušalintas Bendrojo pagalbos centro Alytaus skyriaus specialistas, kuris nuosavu automobiliu girtas važiavo į darbą.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Nuo pareigų nušalintas Bendrojo pagalbos centro Alytaus skyriaus specialistas, kuris nuosavu automobiliu girtas važiavo į darbą.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 16, 2019, 12:36 PM, atnaujinta Feb 16, 2019, 3:31 PM

Kaip pavyko sužinoti lrytas.lt, Bendrojo pagalbos centro Alytaus skyriaus jaunesniojo specialisto vidaus tarnybos vyresniojo puskarininkio R.P. nuosavą automobilį policija sustabdė penktadienį apie 7 val. 15 min. Vyras buvo sustabdytas pakeliui į darbą.

Policijos pareigūnai paprašė BPC specialisto papūsti į alkosterį. Šis pripūtė 0,8 prom.

Policijos pareigūnai R.P. nušalino nuo vairavimo ir informavo jo darbovietę. Tad vyr. puskarininkis nedelsiant buvo nušalintas nuo tarnybos.

R.P. yra ilgametis ir patyręs darbuotojas. Jo stažas vidaus tarnyboje viršija 20 metų. Bendrajame pagalbos centre jis dirbo priešgaisrinių gelbėjimo pajėgų valdytoju.

Dabar BPC specialistui gresia bauda, jis kurį laiką turės vaikščioti pėsčiomis.

Nors policija nuolat skelbia esanti atvira ir nieko neslepianti, šį kartą įvykis buvo nutylėtas ir į žiniasklaidai teikiamas bei visuomenei viešai prieinamas įvykių suvestines jis nebuvo įtrauktas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.