Šiaulių rajone susimušė ugniagesiai

Sekmadienį Šiaulių rajone esančiame Gruzdžių miestelyje susimušė ugniagesiai.

Šiaulių rajone susimušė ugniagesiai.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Šiaulių rajone susimušė ugniagesiai.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 18, 2019, 10:56 AM, atnaujinta Mar 18, 2019, 1:54 PM

Incidentas kilo 7 val. 30 min. Kuršėnų priešgaisrinės tarnybos Gruzdžių ugniagesių komandos punkte. Per konfliktą 54 metų ugniagesys susimušė su 46 metų bendradarbiu.

Jaunesnis ugniagesys kolegai sudavė kumščiu į veidą. Vienas iš konflikto dalyvių lūpos sumušimą po medikų apžiūros gydosi ambulatoriškai, kitas į medikus nesikreipė.

Šiaulių rajono savivaldybės priešgaisrinės tarnybos vadovas Rolandas Spulginas sakė, kad vyrai kumščiais mojuoti ėmė dėl smulkmenos - lauke numestos nuorūkos.

"Ta nesantaika yra sena, todėl jie yra išskirti į atskiras pamainas, kad tik nesusitiktų. Tačiau šįkart vienas ugniagesys negalėjo eiti į budėjimą, todėl įvyko pasikeitimų", - pasakojo ugniagesių viršininkas.

Pasak R.Spulgino, vidaus tvarkoje yra numatyta, kad perduodant pamainą kitiems ugniagesiams privaloma sutvarkyti ir vidaus patalpas, ir lauko teritoriją: "Atėjęs dirbti ugniagesys lauke rado nuorūką, todėl ir įsiplieskė konfliktas".

Susikibusius ugniagesius išskyrė bendradarbiai, nes pamainoje dirba po du gelbėtojus. "Mes tą pačią dieną išsiaiškinom visą situaciją. Nieko ypatingo neįvyko, bet nemalonu ir gėda", - sakė R.Spulginas.

Ugniagesių vadas sakė, kad seniai dirbančių pavaldinių nesutarimai yra iškilę dėl požiūrio į tarnybą: "Vienas nori gyventi kaip senais laikais, o kitas stengiasi, kabinasi, domisi naujovėmis".

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.