Į namus įsibrovęs vaikinas grasino papjauti vos dėl 50 eurų

Artėjant savaitgaliui ilgapirščiai Kaune ir Kauno rajonuose buvo itin aktyvūs. Policija paskelbė net apie keletą vagysčių.

Policija užfiksavo net keletą vagysčių ir vieną plėšimą.<br>V.Balkūno asociatyvioji nuotr.
Policija užfiksavo net keletą vagysčių ir vieną plėšimą.<br>V.Balkūno asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 22, 2019, 9:48 AM

Kaip pranešė Kauno apskrities VPK, ketvirtadienį, apie 10 val., Kaune, Vainatrakio gatvėje pastebėta, kad iš statomo namo dingo šildymo įrenginys. Padaryta 8 000 eurų žala.

Tą pačią dieną po pietų, apie 14 val. 40 min., Kauno rajone, Vandžiogalos miestelyje, pastebėta, kad iš neužrakinto automobilio buvo pavogta 12 000 eurų.

Kiek vėliau, apie 17 val., vėl pačiame Kaune, Partizanų gatvėje, pastebėtos praviros buto durys. Patikrinus butą jame pasigesta nešiojamo kompiuterio, elektrinio paspirtuko, įvairių juvelyrinių dirbinių, kosmetikos gaminių, alkoholinių gėrimų, 300 eurų grynųjų pinigų, asmens dokumentų. Padaryta 2580 eurų žala.

Taip pat buvo pranešta ir apie plėšimus. Pasak Kauno apskrities VPK, ketvirtadienį priešpiet Kaišiadorių rajone, Darsūniškio kaime, į garbaus amžiaus moters (gim. 1933 m.) namą pro neužrakintas duris įėjo nepažįstamas vaikinas. Pagrasinęs peiliu jis pareikalavo atiduoti pinigus. Pagrobęs namuose buvusius 50 eurų pasišalino. Įtariamieji – vyras (gim. 1999 m.) ir nepilnametis (gim. 2001 m.). Jiedu uždaryti į areštinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.