Beteisio ir girto motociklininko keleivis prisidirbo: pasiūlė kyšį patruliams, tad nakvojo policijoje

Vilniaus policijos patruliai sulaikė motociklo keleivį, kuris bandydamas „apsaugoti“ girtą ir beteisį savo draugą pareigūnams pasiūlė kyšį.

 Beteisio ir girto motociklininko keleivis prisidirbo: pasiūlė kyšį patruliams, tad nakvojo komisariate.<br> Facebook/Elanas Jablonskas nuotr.
 Beteisio ir girto motociklininko keleivis prisidirbo: pasiūlė kyšį patruliams, tad nakvojo komisariate.<br> Facebook/Elanas Jablonskas nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 31, 2019, 10:55 AM, atnaujinta Mar 31, 2019, 1:02 PM

Apie incidentą savo socialinio tinklo „Facebook“ paskiroje pranešė Policijos departamento Imuniteto valdybos viršininkas Elanas Jablonskas.

„Kartais pamoką galima išmokti tik per asmeninę patirtį. Tuo įsitikino neblaivaus ir teisių neturinčio motociklininko keleivis.

Vakar (šeštadienį - red. past.) Vilniaus AVPK patruliai pastebėjo iš miško smagiai su motociklu atriedančius du asmenis. Jausdami vidinį nerimą juos nusprendė pakalbinti ir ... jausmas pasitvirtino, motociklą vairavo teisių neturintis ir neblaivus asmuo.

Derybininko vaidmens tarp policijos pareigūnų ir „baikerio“ ėmėsi keleivis, kuris siųlė pareigūnams susitarti ir kaip kompromisą – „pitsot“ (500€). Pareigūnas maloniai derybininką įspėjo dėl baudžiamosios atsakomybės.

Derybininkas nebūtų derybininkas, praėjus keletai akimirkų pasivedė pareigūną į kitą pusę ir pateikė dar vieną argumentą – du šimtai. Pareigūnui nieko kito nebeliko kaip derybininką argumentuotai palydėti į komisariatą, kur pastarasis šį rytą pasitiko valanda anksčiau“, - socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė E.Jablonskas.

Policijos departamentas praneša, kad viskas įvyko kovo 30 d. apie 20 val. 15 min. Vilniuje, P. Širvio g., miške.

„Keleivis (gim. 1991 m.), siekdamas, kad vairuotojas (gim. 1993 m.) išvengtų administracinės atsakomybės (motociklą vairavo neblaivus (1,02 prom.)), Vilniaus apskr. VPK patruliams siūlė 500 eurų kyšį. Neblaivus (2 prom.) vyras uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas“,- pranešė Policijos departamentas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.