Girto baltarusio vairuotojo bėdos: apdaužė savo vilkiką, galiausiai susižalojo iš jo iškritęs

Klaipėdoje girtas vairuotojas iš Baltarusijos apdaužė savo vilkiką ir priekabą, iškrito iš kabinos ir susižalojo, o be priežiūros likusi jo transporto priemonė nuriedėjo nuo kalniuko ir trenkėsi į reklaminį skydą. Tiesa, viskas įvyko dar prieš pusantros savaitės, tačiau policija girto baltarusio nuotykius paviešino tik dabar.

Girto baltarusio vairuotojo bėdos: apdaužė savo reklaminį stendą ir vilkiką, galiausiai susižalojo iš jo iškritęs.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Girto baltarusio vairuotojo bėdos: apdaužė savo reklaminį stendą ir vilkiką, galiausiai susižalojo iš jo iškritęs.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 17, 2019, 10:26 AM, atnaujinta Apr 17, 2019, 11:55 AM

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities VPK, dar balandžio 6 d., apie 23 val. 28 min., Šilutės pl., Klaipėdoje, Baltarusijos pilietis (gim. 1959 m.), būdamas visiškai girtas (vairuotojui nustatytas 2,81 prom. girtumas), vairavo transporto priemonę MAN atbuline eiga, nesilaikė visų būtinų atsargumo priemonių, ketino prisikabinti aikštelėje stovinčią puspriekabę ir į ją atsitrenkė kelis kartus.

Būdamas neblaivus vairuotojas galimai įlipdamas ar išlipdamas iš automobilio kabinos neišlaikė pusiausvyros, dėl to nukrito ant važiuojamosios kelio dalies ir susižalojo, o automobilis nuokalnėje nuriedėjo ir atsitrenkė į reklaminį stendą.

Žala tikslinama.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.