Dieveniškių kilpoje važinėjo girtutėlis vairuotojas

Šalčininkų rajone pasieniečiai sulaikė girtutėlį vietinį gyventoją, vairavusį automobilį „Volkswagen Passat“. 3 prom. į tikrintuvą įpūtęs vyras beveik nesiorientavo aplinkoje ir kėlė grėsmę aplinkiniams.

 Dieveniškių kilpoje važinėjo girtutėlis vairuotojas.<br> VSAT nuotr.
 Dieveniškių kilpoje važinėjo girtutėlis vairuotojas.<br> VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 24, 2019, 2:05 PM, atnaujinta Apr 24, 2019, 2:07 PM

Antradienį popiet VSAT Vilniaus pasienio rinktinės Gintaro Žagunio pasienio užkardos pareigūnai patruliavo pasienyje su Baltarusija, vadinamojoje Dieveniškių kilpoje, iš visų pusių supamoje Baltarusijos. Kelyje Šalčininkai – Dieveniškės VSAT pareigūnai pamatė pavojingai po visa asfaltą manevruojantį automobilį „Volkswagen Passat“. Įtartina mašina buvo sustabdyta.

Tik pažvelgę į vairuotoją pasieniečiai viską suprato – prie vairo sėdėjęs vyras buvo girtutėlis. Nuo jo sklido stiprus alkoholio tvaikas. Šis 55-erių Šalčininkų rajono Poškonių kaimo gyventojas beveik nesiorientavo aplinkoje ir vos judino liežuvį.

Pasieniečiai vairuotoją sulaikė ir iškvietė policijos pareigūnus. Šie Šalčininkų rajono gyventojui nustatė 2,98 prom. girtumą. Pažeidėją ir jo mašiną VSAT pareigūnai perdavė policininkams, kurie tiria šį įvykį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.