Kaune siautėja iškrypėlis – praeivės patyrė siaubingą šoką

Kauno Panemunės šile sekmadienį siautėjo iškrypėlis – dvi praeivės pranešė apie vyrą, kuris masturbavosi viešoje vietoje. Panašių skundų būta ir anksčiau, tačiau policija kol kas nenutvėrė bjaurų polinkį turinčių vyriškių.

 Pranešama, kad Kauno Panemunės šile, gausiai žmonių lankomoje vietovėje siautėjo iškrypėlis.<br> Lrytas.lt asociatyvioji nuotr.
 Pranešama, kad Kauno Panemunės šile, gausiai žmonių lankomoje vietovėje siautėjo iškrypėlis.<br> Lrytas.lt asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-06-10 14:19, atnaujinta 2019-06-10 14:32

Sekmadienio pavakare miške prie Nemuno pakrantės vaikščiojusios dvi moterys neteko žado – jų akivaizdoje nuogas vyras tenkino savo aistrą.

Praeivės patyrė šoką, klykdamos jos ėmė bėgti nuo iškrypėlio.

Panemunės šilas yra mėgstama kauniečių pasivaikščiojimo vieta, ten laisvalaikį leidžia šeimos su vaikais.

Su iškrypėliu susidūrusios kaunietės perspėjo tėvus, kad pastarieji būtų atsargūs.

„Policijai vertėtų dažniau patikrinti šią vietovę – galbūt pavyks užkirst kelią naujiems išpuoliams“, – naujienų portalui lrytas.lt pasakojo viena nukentėjusioji.

Pasak Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės spaudai Justinos Kazragytės, policija pranešimo apie incidentą dar nėra gavusi.

J.Kazragytė paragino žmones nedelsiant pranešti pareigūnams apie viešose vietose pastebėtus nusikaltimus ir nusižengimus – sekant karštomis pėdomis yra didesnė tikimybė nutverti juos darančius asmenis.

Pranešimų apie panašius atvejus Panemunės šile, Ąžuolyne ir kitose vietose buvo ir anksčiau. Greičiausiai taip elgiasi ne vienas asmuo.

Už tai yra numatyta administracinė bauda iki 140 eurų arba baudžiamoji atsakomybė - laisvės atėmimas iki 2 metų už viešosios tvarkos pažeidim, kalėjimas iki 5 metų už nepilnamečių tvirkinimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.