Varėnos r. gyventojai sukrėsti: vyras komoje, o iš trijų įtariamųjų suimtas tik vienas

Varėnos rajoną sukrėtė žinia apie žiaurų smurto išpuolį prieš vyrą, kuris, pirminiais duomenimis, trims žmonėms atsisakė duoti alkoholio. Šie jam atsikeršijo smūgiais, po kurių 30-metis paniro į komą. Vienas iš įtariamųjų suimtas.

Varėnos r. gyventojai sukrėsti: vyras komoje, o iš trijų kaltininkų suimtas tik vienas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Varėnos r. gyventojai sukrėsti: vyras komoje, o iš trijų kaltininkų suimtas tik vienas.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 27, 2019, 3:37 PM, atnaujinta Jun 27, 2019, 3:38 PM

Joninių naktį, apie 4 val. nakties, Alytaus apskrities VPK gavo pranešimą apie Varėnos rajone, Matuizų kaime įvykusias muštynes. Į įvykio vietą pareigūnai vyko kartu su medikais.

Muštynių vietoje, pagrindinės mokyklos stadione, tarnybos rado be sąmonės gulintį vyrą. Kaip vėliau buvo nustatyta – nuo smūgių vyrui buvo smarkiai sužalota galva, jis buvo komos būsenos.

Medikus ir policiją iškvietė netoliese gyvenę artimieji. Šie pasakojo, kad prie vyro buvo dvi merginos, kurios nuo jo kūno valė žemes.

Vėliau policija sučiupo ir pagrindinius įtariamuosius – du vyrus (gim. 1996 m. ir 1973 m.) bei moterį (gimusi 1974 m.).

Iš visų trijų asmenų sulaikytas buvo tik vienas įtariamasis.

Lrytas.lt Alytaus apskrities VPK atstovė Kristina Janulevičienė komentavo:

„Ikiteisminis tyrimas yra pirminėje stadijoje. Kol kas, po atliktų apklausų, įtarimai pareikšti vienam asmeniui (vyrui, gim. 1973 m.). Ar bus pareikšti įtarimai kitiems asmenims, dar nėra aišku. Viskas priklauso nuo to, ką kalbės liudytojai, ką parodys ekspertizė. Galbūt bus galima apklausti nukentėjusįjį“, – aiškino K.Janulevičienė.

Portalas lrytas.lt susisiekė ir su nukentėjusiojo mama:

„Šiuo metu vyksta tyrimas ir tyrėjai aiškinasi įvykį. Aišku viena – dabar sūnus yra komoje ir labai sunkios būklės“, – komentavo moteris.

Teigiama, kad ikiteisminis tyrimas bus sudėtingas dėl tąnakt vykusios šventės, mat tuo metu įvykio vietoje galėjo būti nemažai žmonių.

Nukentėjusiojo vyro artimieji prašo pagalbos atsiliepiant ką nors mačiusius ar girdėjusius liudininkus, o taip pat prašo atsiliepti dvi merginas, kurios padėjo jų sūnui iškart po įvykio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.