Biržų r. girtas vyras automobiliu kliudęs 13-metį dviratininką, berniuką sumušė ir pavogė dviratį

Biržų rajone įvyko avarija, pasibaigusi smurtiniu konfliktu. 13-mečiui berniukui važiuojant dviračiu, į galinį ratą trenkėsi neblaivaus vairuotojo vairuojamas automobilis. Po eismo įvykio iš transporto priemonės išlipęs girtas vyras prieš jaunuolį pradėjo smurtauti. Po įvykio vyras buvo sulaikytas.

Biržų r. girtas vyras automobiliu kliudęs 13-metį dviratininką, berniuką sumušė ir pavogė dviratį.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Biržų r. girtas vyras automobiliu kliudęs 13-metį dviratininką, berniuką sumušė ir pavogė dviratį.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 23, 2019, 9:52 AM

Panevėžio apskrities VPK duomenimis, sekmadienio vakarą, 20 val. 58 min., moteris (gimusi 1983 m.) gyvenanti Biržų rajone, pranešė, kad tą pačią dieną, 20 val. 52 min., Biržų rajone, Vabalninko miestelyje, Pirties gatvėje, sūnui (gim. 2006 m.) važiuojant su dviračiu į jo dviračio galinį ratą atsitrenkė automobilis „Fiat Stilo“.

Išlipęs automobilio neblaivus (2,84 prom. girtumas) vairuotojas (gim. 1988 m.) gyvenantis Biržų rajone, smurtavo prieš jį, dviratį įsidėjo į automobilį ir iš įvykio vietos pasišalino.

Įtariamasis sulaikytas.

Sūnui Panevėžio Respublikinėje ligoninėje nustatytas galvos ir nosies sumušimas, paleistas gydytis ambulatoriškai į namus.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.