Girtas „Bolt“ vairuotojas užmigo prie vairo, o 2,66 prom. įpūtusiam ukrainiečiui eiti padėjo pareigūnai

Savaitgalio vakarą Vilniuje kai kuriems vairuotojams vairuoti buvo itin sudėtinga, o Laisvės prospektas pasirodė tokiu sunkiu iššūkiu, kad vienam vairuotojui pakeliui net prireikė pailsėti, todėl šis nutarė sustoti ir pasnausti.

Girtas "Bolt" vairuotojas prie vairo užsnūdo, o 2,66 prom. įpūtusį ukrainietį pareigūnai vedė už parankių.<br>Facebook grupės nuotr.
Girtas "Bolt" vairuotojas prie vairo užsnūdo, o 2,66 prom. įpūtusį ukrainietį pareigūnai vedė už parankių.<br>Facebook grupės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 7, 2019, 7:05 PM, atnaujinta Oct 7, 2019, 7:06 PM

Kaip portalą lrytas.lt informavo Vilniaus apskrities VPK atstovas Tomas Bražėnas, sekmadienio vakarą, 20 val. 40 min., pareigūnai Vilniuje, Laisvės prospekte sustabdė „Opel“ markės automobilį, kurį vairavo neblaivus (2,66 prom.) Ukrainos pilietis.

33-ejų vyrukas prisipažino, kad prieš 4 valandas iš tiesų buvo pavartojęs alaus. Tačiau liudininkų teigimu vairuotojas buvo toks apsvaigęs, kad pareigūnai į tarnybinį automobilį jį vedė laikydami už parankių.

„Opel“ automobilis išvežtas į saugomą aikštelę, o dėl stipraus girtumo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Jau po valandos Vilniaus policijos pareigūnai gavo pranešimą apie Viršuliškių g.-Laisvės prospekto sankryžoje stovintį automobilį, kuriame prie vairo miega vyras.

Atvykę policijos pareigūnai vietoje pastebėjo stovintį „Toyota“ markės automobilį, žymėtą „Bolt“ įmonės logotipu, o vairuotojo sėdynėje patogiai miegantį, akivaizdžiai girtą vyrą (gim. 1977 m.), kuris, kaip vėliau pats paaiškino, tiesiog užsnūdo.

Pavargęs vairuotojas girtumą tikrintis atsisakė. Pagal naujus įstatymus, vengiant neblaivumo patikrinimo, asmeniui priskiriamas sunkus girtumas.

Dėl šio įvykio taip pat pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.