Sutrikusios psichikos 20-metis su peiliu puolė pareigūnus – sutramdė tik elektros šokas

Itin pavojingas incidentas antradienį įvyko Tauragės rajone. Sutrikusios psichikos jaunuolis melagingai pranešę apie vagystę, atvykusius pareigūnus puolė su peiliu. Vaikiną sutramdė tik elektros šokas.

Sutrikusios psichikos 20-metis su peiliu puolė pareigūnus – sutramdė tik elektros šokas.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Sutrikusios psichikos 20-metis su peiliu puolė pareigūnus – sutramdė tik elektros šokas.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 18, 2019, 9:57 AM, atnaujinta Oct 18, 2019, 10:03 AM

Kaip pranešė Tauragės apskrities VPK, spalio 15 d. apie 17 val. 33 min. patruliuojantis policijos pareigūnų ekipažas gavo pranešimą, kad iš neužrakintų namų Tauragės r., Pužų kaime, pavogtas televizorius bei nešiojamas kompiuteris, o pranešėjas laukia vietoje.

Reaguodami į įvykį pareigūnai nuvyko nurodytu adresu, kur juos pasitiko kieme stovintis jaunuolis. Policijos pareigūnams vaikinas pasirodė gan įtartinas, nes stovėjo užsidėjęs striukės gobtuvą ant galvos bei laikė rankas sunėręs už nugaros.

Paprašius jaunuolio parodyti ką turi rankose, buvo pastebėta, kad dešinėje rankoje už striukės rankovės turi užsikišęs peilį.

Toliau veiksmas vyko kaip filme. Vaikinas žaibišku greičiu išsitraukė peilį ir ėmė šaukti „padursiu, nužudysiu….“, peiliu mojuodamas pradėjo artintis link policijos pareigūnų. Pareigūnai reaguodami į situaciją nedelsiant panaudojo elektros impulsinį prietaisą „Taser“. Suveikus impulsiniam prietaisui jaunuolis numetė peilį ir jam buvo uždėti antrankiai.

Aiškinantis aplinkybes, apie galimai įvykdyta vagystę, paaiškėjo, kad vaikinui (gim. 1999 m.) yra sutrikusi psichika, iš namų niekas nėra pavogta, policiją išsikvietė pats. Pareigūnams beliko vaikinui iškviesti medikus.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.