Suvalkų areštinėje atsidūrė iš Vokietijos vogtą mikroautobusą varęs lietuvis

Lenkų pasieniečiai sulaikė Vokietijoje vogtą mikroautobusą „Mercedes-Benz Sprinter“ ir jį vairavusį 53 metų lietuvį. Lietuvis atsidūrė Suvalkų areštinėje. Vogto mikroautobuso vertė siekia kiek daugiau nei 23 tūkst. eurų.

Suvalkų areštinėje atsidūrė iš Vokietijos vogtą mikroautobusą varęs lietuvis.<br> Lenkijos pasieniečių/strazgraniczna.pl nuotr.
Suvalkų areštinėje atsidūrė iš Vokietijos vogtą mikroautobusą varęs lietuvis.<br> Lenkijos pasieniečių/strazgraniczna.pl nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 24, 2019, 2:30 PM, atnaujinta Oct 24, 2019, 2:41 PM

Apie incidentą pranešė patys Lenkijos pasieniečiai. Pasak jų pranešimo, trečiadienį vakare Suvalkuose pasieniečiai patikrinimui sustabdė mikroautobusą „Mercedes-Benz Sprinter“ su vokiškais valstybiniais numeriais.

Tikrinant automobilio duomenimis nustatyta, kad jo ieško Vokietijos pareigūnai. Šengeno informacinėje sistemoje nurodoma, kad automobilis Vokietijoje buvo pavogtas spalio 22 d.

2017 m. pagaminto mikroautobuso vertė siekia 100 tūkst. zlotų (apie 23 tūkst. 372 eurai).

Automobilį vairavęs 53-ejų metų lietuvis neturėjo jokių dokumentų, suteikiančių jam teisę sėdėti prie šio automobilio vairo. Vyras buvo sulaikytas ir kartu su automobiliu perduotas Suvalkų policijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.