Sankryžos viduryje Vilniaus centre keli vyrai žaibiškai suniokojo sustojusį „Mercedes-Benz“

Vilniaus policija tiria incidentą, kuomet Vilniaus centre iš dviejų automobilių išlipę vyrai žaibiškai suniokojo prie šviesoforo sustojusį „Mercedes-Benz“.

Sankryžos viduryje Vilniaus centre keli vyrai žaibiškai sunioko sustojusį „Mercedes-Benz“.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Sankryžos viduryje Vilniaus centre keli vyrai žaibiškai sunioko sustojusį „Mercedes-Benz“.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-11-04 10:53, atnaujinta 2019-11-04 11:11

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, lapkričio 3 d. apie 18 val. Vilniuje, Žygimantų ir T.Vrublevskio g. sankirtoje, iš dviejų automobilių (BMW ir „VW Passat“) išlipę asmenys apgadino automobilį „Mercedes-Benz“, vairuojamą vyro (gim. 1993 m.).

Policija praneša, kad vandalai pradūrė galines padangas, apgadino vairuotojo dureles, kairįjį galinį bamperį, dešiniąsias dureles ir dešinįjį galinį sparną. Nuostolis tikslinamas.

Vieną įtariamąjį (gim. 1992 m.) policijai jau pavyko sučiupti, jis buvo pristatytas į policijos komisariatą. Tad pareigūnai tikisi, kad jį prakalbinę sužinos ne tik incidento priežastis, bet ir visus jo dalyvius.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.