Vilniaus pareigūnams į rankas su glėbiu rožių įkliuvo vagyste įtariamas vyras

Vilniaus apskrities VPK Vilniaus miesto šeštojo policijos komisariato pareigūnams su neįprastais įkalčiais – 100 rožių – įkliuvo 26 metų vyras, nugvelbęs jas iš gėlių turgelio Šeškinėje. Ne kartą teistas vyras atsidūrė areštinėje.

Sulaikytas rožių vagišius.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Sulaikytas rožių vagišius.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 15, 2019, 2:43 PM, atnaujinta Nov 15, 2019, 2:45 PM

Lapkričio 14-osios vakarą, apie 20 val. 30 min., Vilniuje, Šeškinės gatvėje, tarnybiniu automobiliu važiuojantys Vilniaus miesto šeštojo policijos komisariato pareigūnai pastebėjo su dideliu rožių glėbiu sprunkantį vyrą ir jį besivejantįjį.

Nieko nelaukdami pareigūnai nusprendė išsiaiškinti situaciją – nusivijo sprunkantį vyrą, kuris, supratęs, kad vis tiek įklius, išmetė gėles. Jį vijęsis vyras pareigūnams paaiškino, kad pareigūnams įkliuvęs įtariamasis (gim. 1993 m.) ką tik nugvelbė gėles iš Šeškinės gėlių turguje prekiaujančios moters.

Nukentėjusioji padarytą žalą įvertino apie 240 eurų.

Netrukus paaiškėjo, kad gėlių vagis dar prieš tai tame pačiame turgelyje nugvelbė 50 rožių. Tik tąkart jam pabėgti pavyko ir, matyt, gėles padovanoti savo merginai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d., 22 str. 1 d. – už pasikėsinimą padaryti nusikalstamą veiką).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.