Pasieniečiai sulaikė Vokietijoje ieškotą BMW automobilį

Padvarionių užkardos pasieniečiai Medininkų kontrolės punkte sulaikė baltarusio vairuotą automobilį BMW X6. Paaiškėjo, kad jo paieška prieš 8 mėnesius buvo paskelbta Vokietijoje.

Vogtas BMW.<br>VSAT nuotr.
Vogtas BMW.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-11-18 11:39

Sekmadienį naktį VSAT Vilniaus pasienio rinktinės Padvarionių pasienio užkardos pareigūnai Medininkų kontrolės punkte tikrino iš Baltarusijos į Lietuvą vykusį visureigį BMW X6. 2009-ųjų laidos baltarusiškais registracijos numeriais pažymėtą transporto priemonę vairavo 56-erių Baltarusijos pilietis. Jo asmens dokumentai buvo nepriekaištingi.

Patikros metu pasieniečiai nustatė, kad šio automobilio paiešką šių metų kovo 7-ąją paskelbė Vokietijos teisėsaugininkai. Taip pat nustatyta, kad Lietuvoje šiuo kėbulo numeriu yra įregistruotas kitas autentiškas automobilis.

Dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo arba realizavimo VSAT Vilniaus pasienio rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai gresia bauda arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Automobilis saugomas Vilniaus pasienio rinktinėje. Vairuotojas po apklausos paleistas.

Šiemet pasieniečiai sulaikė 115 automobilių, kurie, įtariama, buvo pavogti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.