Devyniasdešimtmetė šiaulietė sumušė savo 85 metų seserį

Dviejų garbaus amžiaus moterų kivirčas Šiauliuose baigėsi muštynėmis, po kurių prireikė medikų pagalbos ir buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 Pranešimą apie smurtą artimoje aplinkoje šeštadienio pavakare gavę Šiaulių policijos pareigūnai nustebo sužinoję, kad 85 metų moterį sumušė ne kas kitas, o penkeriais metais už ją vyresnė sesuo.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotrauka
 Pranešimą apie smurtą artimoje aplinkoje šeštadienio pavakare gavę Šiaulių policijos pareigūnai nustebo sužinoję, kad 85 metų moterį sumušė ne kas kitas, o penkeriais metais už ją vyresnė sesuo.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-11-24 09:58

Pranešimą apie smurtą artimoje aplinkoje šeštadienio pavakare gavę Šiaulių policijos pareigūnai nustebo sužinoję, kad 85 metų moterį sumušė ne kas kitas, o penkeriais metais už ją vyresnė sesuo.

Dvi garbaus amžiaus seserys susivaidijo Vilniaus gatvėje esančiuose namuose. Kivirčas baigėsi muštynėmis, per kurias nukentėjo jaunesnioji sesuo.

Į ligoninę nuvežtai 85 metų šiaulietei buvo nustatytas galvos, veido bei viso kūno sumušimas. Suteikus pagalbą pensininkė buvo išleista gydytis ambulatoriškai. Nukentėjusioji buvo blaivi.

Patikrinus alkoholio matuokliu paaiškėjo, kad blaivi yra ne tik smurtą patyrusi 85 metų šiaulietė, bet ir ją stipriai apkūlusi devyniasdešimtmetė sesuo.

Nors į pranešimus apie smurtą artimoje aplinkoje reaguojantys pareigūnai smurtautojus iškart sulaiko ir uždaro į areštinę – devyniasdešimtmetės senolės jie nusprendė į areštinę neuždaryti, o paliko namuose.

Tai nereiškia, kad šiai garbaus amžiaus šiaulietei neteks atsakyti už savo sesers sumušimą.

Dėl fizinio skausmo sukėlimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Nuo teisiamųjų suolo devyniasdešimtmetę šiaulietę gali išgelbėti tik nuo jos nukentėjusios sesers gailestingumas. Jei smurta patyrusi pensininkė atleis savo skriaudikei, ikiteisminis tyrimas bus nutrauktas.

Dėl ko tarp garbaus amžiaus seserų kilo muštynėmis pasibaigęs konfliktas, aiškinasi ikiteisminį tyrimą atliekantys pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.