Gavę pranešimą apie vartojamus narkotikus, Visagino policininkai pas įtariamąjį aptiko ginklą

Nuvykę patikrinti pranešimo apie vartojamas narkotines medžiagas, Visagino policininkai pas vieną įtariamąjį rado neteisėtai laikomą dujinį ginklą.

Gavę pranešimą apie vartojamus narkotikus, Visagino policininkai pas įtariamąjį aptiko ginklą.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Gavę pranešimą apie vartojamus narkotikus, Visagino policininkai pas įtariamąjį aptiko ginklą.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 26, 2019, 9:23 AM, atnaujinta Nov 26, 2019, 9:28 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, lapkričio 25 d. apie 20 val. 51 min. gautas pranešimas, kad Visagine, Taikos pr., bute, asmenys rūko narkotines medžiagas.

Įvykio vietoje, neblaivaus (3,36 prom. alkoholio) vyro (gim. 1976 m.) bute, rastas ir paimtas polietileninis maišelis su augalinės kilmės medžiaga. Įtariama, kad tai narkotinė medžiaga.

Bute taip pat buvo neblaivus (2,61 prom. alkoholio) vyras (gim. 1981 m.), kurio striukės kišenėje rastas ir paimtas neteisėtai laikomas dujinis pistoletas.

Buto savininkas (gim. 1976 m.) apklaustas, o nuginkluotas vyras (gim. 1981 m.) uždarytas į areštinę.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.