Panevėžyje gatve nepasidalino du vairuotojai: užblokavo kelią, plūdosi, smogė kumščiu

Panevėžyje keliu nepasidalino du vairuotojai, tarp jų įsiplieskė muštynės. Nukentėjęs vyras kreipėsi į policijos pareigūnus, kurie iškėlė bylą dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

 Panevėžyje taro vairuotojų įsipliekė kivirčas, vienas jų paleido į darbą kumščius.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
 Panevėžyje taro vairuotojų įsipliekė kivirčas, vienas jų paleido į darbą kumščius.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 30, 2019, 11:48 AM, atnaujinta Nov 30, 2019, 11:49 AM

Incidentas įvyko penktadienį, „Volvo“ automobiliui aplenkus „Volkswagen Passat“.

„Volvo“ vairuotojas užblokavo kelią ir išlipęs ėmė plūsti, 63 metų vyrą, sėdėjusį prie „VW Passat“ vairo, koneveikė jį necenzūriniais žodžiais. Pastarasis gyvena Panevėžio rajone.

Netrukus užpuolikas nuo žodžių perėjo prie veiksmų – ėmė stumdyti „VW Passat“ vairuotoją, trenkė jam kumščiu. Chuliganas buvo nepatenkintas 

Užpultas vyras surinko pagalbos numerį. Pareigūnai netrukus sulaikė įtariamąjį smurtautoją ir išsivežė jį į komisariatą. Chuliganui teks atsakyti už savo veiksmus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.