Naujojoje Akmenėje Grinčas bandė pavogti Kalėdas: pranešė apie užminuotą miesto eglę

Akmenės policija aiškinasi incidentą, kuomet telefonu buvo pranešta apie užminuotą miesto eglę. Sprogmenų, aišku, nebuvo rasta, o policija jau užsimena ir apie galimą įtariamąjį.

 Naujojoje Akmenėje Grinčas bandė pavogti Kalėdas: pranešė apie užminuotą miesto eglę.<br> Facebook/Naujoji Akmenė/Dianos nuotr.
 Naujojoje Akmenėje Grinčas bandė pavogti Kalėdas: pranešė apie užminuotą miesto eglę.<br> Facebook/Naujoji Akmenė/Dianos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 26, 2019, 9:27 AM, atnaujinta Dec 26, 2019, 9:33 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, gruodžio 25 d. apie 18 val. 22 min. Skubios pagalbos tarnybų telefonu paskambino vyras, kuris pranešė, kad Naujoje Akmenėje, L. Petravičiaus a., prie miesto eglės padėjo sprogmenį.

Įvertinę pranešimą, pareigūnai nusprendė plano „Skydas“ neįvesti. Tačiau eglę ir aplink ją esančią teritoriją apžiūrėjo. Sprogmenų ar kitų įtartinų daiktų nerasta.

Dėl įvykio pradėta administracinės bylos teisena. Policija jau užsimena ir apie galiąm įtariamąjį. Esą tai 1943 m. gimęs vietos gyventojas.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.