Namuose smurtavęs karys pabėgo iš policijos ir kreipėsi į ligoninę, bet areštinės neišvengė

Rasieniuose iš policijos pabėgęs karys po kelių valandų kreipėsi į ligoninę. Pareigūna jį buvo sulaikė dėl smurto namuose. Ligoninėje antrą kartą sulaikytas karys atsidūrė areštinėje.

Namuose smurtavęs karys pabėgo iš policijos ir kreipėsi į ligoninę, bet areštinės neišvengė.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Namuose smurtavęs karys pabėgo iš policijos ir kreipėsi į ligoninę, bet areštinės neišvengė.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 30, 2019, 8:59 AM, atnaujinta Dec 30, 2019, 9:06 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, gruodžio 29 d. apie 19 val. 20 min. iš Šiaulių apskrities VPK Raseinių r. PK patalpų paspruko dėl smurto artimoje aplinkoje atvesdintas Lietuvos kariuomenės karys (gim. 1981 m.).

Tą pačią dieną apie 23 val. 30 min. jis girtas (1,03 prom. alkoholio) kreipėsi į ligoninę, čia ir buvo antrą kartą sulaikytas.

Suteikus medicinos pagalbą, karys uždarytas į areštinę.

Dėl smurto namuose kariui pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo. Kariui gresia laisvės atėmimas iki 2 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.