Klaipėdoje porelė lombarde į pinigus iškeitė netikrą auksą: pareigūnai ieško daugiau nukentėjusiųjų

Klaipėdos policija pranešė apie lombarde sėkmingai apsisukusią sukčių porą, kuri darbuotojai pakišo netikrą auksą.

Lombarde papuošalai galimai nebuvo patikrinti. Už netikrą auksą pora gavo 1 tūkst. 600 eurų.<br>Klaipėdos apskr. VPK nuotr.
Lombarde papuošalai galimai nebuvo patikrinti. Už netikrą auksą pora gavo 1 tūkst. 600 eurų.<br>Klaipėdos apskr. VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 14, 2020, 11:37 AM

Ketvirtadienį, vasario 13 d., pavakarę, į vieną Klaipėdoje, Taikos prospekte esantį lombardą užsukusi porelė atnešė keletą aukso papuošalų. Lombardai paprastai itin atidžiai tikrina jiems siūlomų gaminių kokybę, tačiau šįkart tai greičiausia nebuvo padaryta.

Už papuošalus darbuotoja sumokėjo daugiau kaip 1 tūkst. 600 eurų, o porai pasišalinus, apsižiūrėta, kad papuošalai gali būti netikro aukso. Apie įvykį nedelsiant pranešta policijai.

Pareigūnai netrukus sulaikė ir į areštinę uždarė 1992 m. gimusią moterį ir 1980 m. gimusį vyrą. Paaiškėjo, kad abu jau yra ne kartą teisti už turtinius nusikaltimus.

Ikiteisminį tyrimą dėl sukčiavimo pradėję Klaipėdos policijos pareigūnai aiškinasi, iš kur pora gavo ir kiek neva auksinių dirbinių turėjo, ar panašiai nukentėjusiųjų nėra daugiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.