Kauno pareigūnai prašo pagalbos atpažįstant kapines išniekinusį automobilį

Kauno apskrities VPK Kelių policijos valdybos pareigūnai atlieka tyrimą, siekdami nustatyti iš eismo įvykio pasišalinusį automobilio vairuotoją, įvažiavusį ir apgadinusį Seniavos kapines, bei prašo gyventojų pagalbos.

Kauno Seniavos kapines galimai išniekinęs automobilis.<br>Vaizdo medžiagos stop kadras.
Kauno Seniavos kapines galimai išniekinęs automobilis.<br>Vaizdo medžiagos stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 19, 2020, 1:22 PM, atnaujinta Feb 19, 2020, 1:34 PM

Vasario 14 dieną, 8 val. 05 min. gautas pranešimas, kad galimai eismo įvykio metu, nenustatytam automobiliui įvažiavus į Kaune esančių Seniavos kapinių teritoriją, iš po nakties rasti išversti du tvoros segmentai ir apgadintos dvi kapavietės.

Tikslinant įvykio aplinkybes, paaiškėjo, kad netoliese esančios vaizdo stebėjimo kameros vasario 13 dieną, apie 21 val. 30 min. užfiksavo automobilį, galimai „Audi“ markės, kuris ir galėjo įvažiuoti į tvorą bei pasišalinti iš įvykio vietos.

Policijos pareigūnai prašo atsiliepti gyventojus, mačiusius šį eismo įvykį, ar vaizdinėje medžiagoje užfiksuotą žmogų bei asmenis, galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, kreiptis telefonu (8 700) 64485, (8 700) 64490 (visą parą), arba el.paštu rasa.baltaseviciene@policija.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.