Kauno pareigūnams pavyko surasti kapinių tvorą išvertusį automobilį

Po aktyvių automobilio ir jį vairavusio asmens paieškų, ketvirtadienį Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos pareigūnai nustatė asmenį, įvažiavusį į kapavietes Kaune. Vairuotojas nustatytas po to, kai policija pagalbos kreipėsi į visuomenę.

 Kauno pareigūnams pavyko surasti kapinių tvorą išvertusį automobilį.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
 Kauno pareigūnams pavyko surasti kapinių tvorą išvertusį automobilį.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 20, 2020, 4:49 PM, atnaujinta Feb 20, 2020, 4:56 PM

Kaip rašoma Kauno apskrities VPK pranešime, vairuotojui surašytas administracinio nusižengimo protokolas protokolas dėl nepaklusimo reikalavimui sustabdyti transporto priemonę arba pasitraukimo iš eismo įvykio vietos, pavojingo ir chuliganiško vairavimo, Kelių eismo taisyklėse nustatyto draudimo lenkti ar įvažiuoti į priešpriešinio eismo juostą pažeidimo bei kelio ženklų, žmonių vežimo reikalavimų nesilaikymo ar kito Kelių eismo taisyklių pažeidimo.

Padedant visuomenei, tyrimo metu nustatyta, kad Seniavos pl. anksčiau buvo pastebėtas automobilis „Audi A3“, kurio pastaruoju metu nebematyti.

Nuvykus adresu, kuriuo galimai gyvena asmuo, turintis tokį automobilį, paaiškėjo, kad išties jaunas vyras (gim. 1994 m.), neturintis 1 metų vairavimo stažo, tą vakarą vairavo šią transporto priemonę ir, kaip pats teigia, nesuvaldęs jos dėl šlapios kelio dangos bei paspaudęs ne tą pedalą, išvertė kapinių tvorą bei įvažiavo į kapavietes.

Informaciją apie ieškomą automobilį policija gavo po to, kai kreipėsi į visuomenę ir paprašė pagalbos. Policija skelbė, kad nenustatytam automobiliui įvažiavus į Kaune esančių Seniavos kapinių teritoriją, iš po nakties rasti išversti du tvoros segmentai ir apgadintos dvi kapavietės.

Tikslinant įvykio aplinkybes, paaiškėjo, kad netoliese esančios vaizdo stebėjimo kameros vasario 13 d. apie 21 val. 30 min. užfiksavo automobilį, galimai „Audi“ markės, kuris ir galėjo įvažiuoti į tvorą bei pasišalinti iš įvykio vietos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.